skitsammaa.blogg.se

Lite lycklig för en stund

Publicerad 2015-07-31 21:46:22 i

Dom ringde idag från kommunen !!!! Sån jävla lättnad , dom kan inte säga vart riktigt än och ja ska såklart få godkänna lägenhet själv så ja verkligen känner att ja vill bo där, hon kunde inte säga exakt datum men början på september trodde hon de skulle va klart till, ja blir inte satt med dubbla hyror så behöver inte Heller oroa mig för uppsägningen på denna lägenheten . De känns så otroligt skönt, flytta och börja om på ny kula, mer stöd osv. Kan Tillochmed säga att ja LÄNGTAR ! och sen när vi flyttar mellis till nya stallet kan ja ägna mkt mer tid åt henne, vara där ja mår som bäst, i stallet! 
Kan inte alltid fatta att JAG har äran att äga 2 så extremt fantastiska hästar, tessie är obeskrivlig på alla sätt, är och kommer alltid vara min första ponny och min största kärlek. 
Och mellis, min lilla sparv, min egen uppfödning, och hon har blivit sååå otroligt perfekt, lugn och snäll pch de är inte mkt hon stressar upp sig för, ser verkligen fram emot att jobba med henne och se va de blir av henne. Älskade lilla gryn, ja hoppas varje dag att ja ska orka , och ha möjlighet att behålla henne för ja får en sån klump i magen bara av att tänka på att behöva sälja henne, de hade verkligen känts som att sälja halva mig själv. 

Idag åkte mamma, liam och jag in till Kalmar på dagen, köpte hundmat och ett nytt tikskydd till min snuskiga menshund ;)
Påväg hem svängde mamma in på giraffen och ja frågade om hon inte körde fel,  fick till svar , nehedu ja ska in på hööks ( min favoritbutik med alla hästgrejer ) , jaha ? Så nu har iaf mellis fått ett nytt regntäcke hon kan ha till hösten, åh hon kommer bli så fin ! Som vanligt har vi flyt på den fronten för nör vi kom in på hööks och skulle köpa de täcket vi tittat på för 499:- hittade vi en hög med några ( typ 3 ) rea täcken,  och de fanns ETT i mellis storlek så de gick på 274:- . Perfekt :)
på hemvägen köpte vi sushi så de blev de till middag ! Liam koncentrera sig ordentligt och försökte komma på hur man äter med pinnar haha.

Em blev mys och bus med Liam,  som hade världens energi och busade runt som bara den. Älskade troll!

Nu sova!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela